Sacchi De Santo | Capella Sant Roc de Valls

El nou cicle d’exposicions a la Capella de Sant Roc de Valls, a cura aquesta temporada de Juan Canela, s’obre amb el treball ¿Qué hacen con nuestros huesos? de la parella artística Sacchi – De Santo, que tenen entre els seus eixos d’investigació l’anticolonialisme. L’obra ens acosta a la lluita del poble mapuche, habitants mil·lenaris de la Patagònia, pel reconeixement dels seus drets i l’intent de recuperació de valuoses relíquies saquejades al segle XIX i ara dipositades en museus europeus. El patiment dels mapuches se’ns fa molt proper, i es pot extrapolar fàcilment a a altres pobles. Fins i tot de forma individual o familiar. Com si ens toqués molt de prop.

[¿Qué hacen con nuestros huesos?| Sacchi – De Santo][Capellla de Sant Roc de Valls][del 6 d’octubre al 25 de novembre de 2018]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *