24
oct.

Sacchi De Santo | Capella Sant Roc de Valls

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2018

El nou cicle d’exposicions a la Capella de Sant Roc de Valls, a cura aquesta temporada de Juan Canela, s’obre amb el treball ¿Qué hacen con nuestros huesos? de la parella artística Sacchi – De Santo, que tenen entre els seus eixos d’investigació l’anticolonialisme. L’obra ens acosta a la lluita del poble mapuche, habitants mil·lenaris de la Patagònia, pel reconeixement dels seus drets i l’intent de recuperació de valuoses relíquies saquejades al segle XIX i ara dipositades en museus europeus. El patiment dels mapuches se’ns fa molt proper, i es pot extrapolar fàcilment a a altres pobles. Fins i tot de forma individual o familiar. Com si ens toqués molt de prop.

[¿Qué hacen con nuestros huesos?| Sacchi – De Santo][Capellla de Sant Roc de Valls][del 6 d’octubre al 25 de novembre de 2018]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Sacchi De Santo | Capella Sant Roc de Valls"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]