Artiga 33 | Revista d’art i pensament contemporani

Ja tenim al carrer el número 33 d’Artiga, revista d’art i pensament contemporani.

CONTINGUTS

PORTADA: Josep Cerdà. DEBAT: La persistència dels gèneres. EXPOSICIONS: Marcel Pey al Tinglado 2; Anna Malagrida al MAMT; Nou cicle a la Capella de Sant Roc de Valls; Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. Carles Guerra a Lo Pati. CREACIÓ: Pilar Lanau. DESTACATS: Especia Festival SCAN de Fotografia, Talent Latent; Full Contact; Martí Gasull; SCAN Photobook; Ricardo Cases; Ramon Giner; Col·lectiu El cíclope mecánico; Roger Grasas; Treball i lleure a Tarragona; Laura Solé Fornós; Joaquim Cabezas. MIRADA EXTERIOR: Manifesta 12 a Palerm; Luis Camnitzer al MNCARS.

COL·LABORADORS

Gregorio Bermejo, Patrícia Carles, Cèlia del Diego, Màrius Domingo, Assumpta Rosés, Antonio Salcedo, Anna Zaera.

NOTA EDITORIAL

Aquest número és especial perquè arriba després d’una aturada en la publicació de les revistes. Problemes amb les subvencions de 2017 ens van provocar un dèficit i s’ha fet impossible continuar les edicions amb normalitat. Finalment, hem fet aquest número que apareixerà en format digital, amb l’ajuda de tots els col·laboradors que han treballat desinteressadament i dels anunciants que ens han fet confiança i permetran eixugar una part del nostre deute. Esperem sortir del conflicte i poder continuar la publicació de la revista ARTIGA.

Són temps difícils al nostre país i al món, el nostre desig és que hi hagi esperança per tots i que tinguem democràcia, pau i collites ben repartides per l’any 2019.

DISTRIBUCIÓ

Aquest número no s’imprimirà en format paper ni es distribuirà ens els espais habituals. Només estarà disponible en format digital a www.artiga.com.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *