29
des.

Artiga 33 | Revista d’art i pensament contemporani

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Revistes l'any: 2018

Ja tenim al carrer el número 33 d’Artiga, revista d’art i pensament contemporani.

CONTINGUTS

PORTADA: Josep Cerdà. DEBAT: La persistència dels gèneres. EXPOSICIONS: Marcel Pey al Tinglado 2; Anna Malagrida al MAMT; Nou cicle a la Capella de Sant Roc de Valls; Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. Carles Guerra a Lo Pati. CREACIÓ: Pilar Lanau. DESTACATS: Especia Festival SCAN de Fotografia, Talent Latent; Full Contact; Martí Gasull; SCAN Photobook; Ricardo Cases; Ramon Giner; Col·lectiu El cíclope mecánico; Roger Grasas; Treball i lleure a Tarragona; Laura Solé Fornós; Joaquim Cabezas. MIRADA EXTERIOR: Manifesta 12 a Palerm; Luis Camnitzer al MNCARS.

COL·LABORADORS

Gregorio Bermejo, Patrícia Carles, Cèlia del Diego, Màrius Domingo, Assumpta Rosés, Antonio Salcedo, Anna Zaera.

NOTA EDITORIAL

Aquest número és especial perquè arriba després d’una aturada en la publicació de les revistes. Problemes amb les subvencions de 2017 ens van provocar un dèficit i s’ha fet impossible continuar les edicions amb normalitat. Finalment, hem fet aquest número que apareixerà en format digital, amb l’ajuda de tots els col·laboradors que han treballat desinteressadament i dels anunciants que ens han fet confiança i permetran eixugar una part del nostre deute. Esperem sortir del conflicte i poder continuar la publicació de la revista ARTIGA.

Són temps difícils al nostre país i al món, el nostre desig és que hi hagi esperança per tots i que tinguem democràcia, pau i collites ben repartides per l’any 2019.

DISTRIBUCIÓ

Aquest número no s’imprimirà en format paper ni es distribuirà ens els espais habituals. Només estarà disponible en format digital a www.artiga.com.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Artiga 33 | Revista d’art i pensament contemporani"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]