29
gen.

Magda Guillén | El rostro del querer

Escrit per : Altacapa Categoria: Poesia l'any: 2019

Presentació del poemari El rostro del querer (Ed. Silva), de la bona amiga Magda Guillén. Poemes que toquen os. Bon llibre. Amb Manolo Rivera com a mestre de cerimònies. Molts amics acompanyant a l’escriptora, que comença nova etapa professional a Egipte. Nous reptes, ja la trobem a faltar.

Ausencia

Parecía imposible
que no estuvieses
aquí leyendo conmigo
estas líneas imaginarias.

Formabas parte de la fotografía
de mi ciudad
pequeña y rebelde.

Habías conquistado
todas las distancias.

(Magda Guillén)

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Magda Guillén | El rostro del querer"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]