12
febr.

Bonart febrer març 2019

Escrit per : Altacapa Categoria: Revistes l'any: 2019

Ja tenim al quiosc el número de febrer-març de la revista Bonart. Uns quants articles molt recomanables, com ara “Tàpies, una nova lectura” que escriu Raquel Medina, la reflexió de Pilar Parcerisas sobre la plaça del Macba i la que ens ofereix Vicenç Altaió al voltant de la comunicació i l’art. Per trair-ne només tres.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Bonart febrer març 2019"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]