24
març

Soroll de fons | La Grey

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2019

Soroll de fons es pot veure fins el 25 de maig de 2019 a La Grey (C/ Sant Llorenç, 3 | Tarragona). Una reflexió col·lectiva que ens parla del que hi ha sota els nostres peus i cada vegada és més gran, però es manté ocult. No sabem exactament que és, no sabem que hi ha, però està aquí. Aviat el que no veiem, el que ignorem, serà més gran que el que tenim davant nostre.

Amb la participació d’Eduardo Alonso, Benxamín Álvarez, Manuel Gamonal, Thomas Keis, Juan Carlos Lozano, Antonio Luque, Àngel Pomerol, Lídia Porcar i Francesc Roig.

El catàleg que han elaborat és com sempre —marca de la casa— una petita meravella, amb imatges i textos. El vídeo de promo de l’exposició ja el tinc guardat. No oblideu posar a l’agenda Soroll de fons !!

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Soroll de fons | La Grey"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]