Biennal d’art 2019 |MAMT

L’edició d’aquest any de la Biennal d’Art que convoca la Diputació de Tarragona (edició 41 del premi Tapiró de pintura i la 39 del Julio Antonio d’escultura) porta una bona representació del que s’està fent actualment en l’àmbit de la pintura i l’escultura, amb diferents mitjans, això sí, amb les limitacions imposades per les bases de la Biennal.

El treball de Llorenç Ugas s’ha emportat el premi d’escultura, amb una peça (Structure nº1_Espui + landscape views II) contundent i poètica que ens ofereix una visió crítica sobre la transformació del paisatge. Una gran peça (Inventario) de Ro Caminal va obtenir un accèssit.

El premi de pintura va quedar desert. Entre les obres seleccionades tenin també peces de Béatrice Bizot, Jordi Gich Batlle, Albert Jaime, Jordi Llort Figuerola, Pilar Soberon, Eva Agasa Balagué, José Manuel Albarrán Pino, Aythamy Armas García, Ignacio Bosch, Sergi Clavé i Clos, Àfrica Coll Fernández, Núria Guinovart, Enric Llevat Gateu, Sílvia Martínez Palou, Manuel Mondéjar, Rina Ota, Lluc Queralt Baiges i Victor Solanas-Díaz.

(↑ Llorenç Ugas Dubreuil, Structure nº1_Espui + landscape views II)

(↑ Jordi LLort, L’etern del temps)

(↑ Béatrice Bizot, La vie travers non viseur )

(↑ Ro Caminal, Inventario)

[Museu d’Art Modern de Tarragona][De l’11 de juliol a l’1 de setembre de 2019]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *