The Last Summer | La Grey

The Last Summer, en La Grey, és una retrobada amb vells coneguts que formen part de la programació habitual de la galeria. Un plaer “tornar a veure” a Blanca Haddad que ara viu a Veneçuela i ens presenta una petita peça en fusta (imatge de sota) intensa i colorista, o tornar a trobar el treball de Lídia Porcar, de qui sóc fan entregat (imatge que obre el post), i també visitar de nou a Benxamín Álvarez, Abel Azcona, Roger Caparó, Michael Kirkegaard, Juan Carlos Lozano, Antonio Luque, Carles Mercader, Xesco Mercé, Manuel Morales, Paquito Nogales i Francesc Roig.

El text de Lídia Porcar ens dona pistes del que trobarem: “The Last Summer  està marcada per un interès en el desenvolupament i exhibició de l’art de manera polièdrica i molt sensitiva, sense rebuig per l’objecte ni pel document, per l’acció o la contemplació, per allò que desenvolupa nous itineraris de propostes artístiques del passat o per allò altre que té vocació de ruptura. El nostre programa és no tenir un programa, i donar cabuda a tota manifestació artística que es desenvolupa en l’espai lliure de l’elecció creativa, perquè pensem que ja no queden tants espais socials oberts com els que representa encara l’art” [El full de sala complert aquí]

[La Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 27 de juny al 30 d’agost de 2020]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *