¿Quina és la nostra llar? | IVAM

Un recorregut per peces de 12 artistes [Bruce Nauman, Gabriele Basilico, Richard Hamilton, Ilya and Emilia Kabakov, Francis Alys, Jana Sterbak, Mario Merz, Alfredo Jaar, Kara Walker, William Kentridge, Atelier Van Lieshout i Teddy Cruz] que qüestionen el concepte de llar, que en paraules del director de l’IVAM i comissari, José Miguel G. Cortés és un espai físic, però sobretot un espai mental. Sensació d’aïllament i un punt d’opressió, com si l’estat natural dels humans fos la vida a l’aire lliure i la llar suposés un distanciament forçat i malaltís.

La peça de Bruce Nauman —Model for Tunnels (1981),  imatge ↑— introdueix un element d’equilibri precari, posant de manifest la fragilitat del nostre món, del que ens envolta. Ràpidament tot pot canviar, el lloc que considerem més segur pot esdevenir perillosament inestable.

[Institut Valencià d’Art Modern en col·laboració amb el Museo Nazionale delle Arti del XXI Secolo (MAXXi) de Roma][Carrer Guillem de Castro, 118 – València][Quina és la nostra llar?][del 16 de juliol 2020 al 31 de gener 2021][comissari: José Miguel G. Cortés]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *