Bickleigh i Washfield

A Bickleigh hi ha un pont molt famós ja què segons diuen va inspirar la cançó “Bridge Over Troubled Water” de Simon & Garfunkel. Però jo diria que una vegada, a França, passejant per un poble, em van dir que el pont que travessava el riu era justament el que havia inspirat “Bridge Over… Jo crec que l’autèntic pont de la cançó de S&G és el pont vell que travessa el Francolí al seu pas per L’Espluga.
pont2.JPG

La fotografia de dalt la vaig fer des de la finestra de The Fisherman’s Cott, el lloc on vam dinar dilluns. Una antiga granja i embarcador, totalment restaurat, que conserva les teulades de palla tradicionals de la zona. És la imatge que teniu aquí sota. Plovia a mars.

pont.JPG

Bickleigh té també un castell, The Bickleigh Castle, on vam sopar aquella nit. Era fosc i plovia. La imatge correspon al grup coral que ens va oferir un recital de música tradicional de Devon.

castell.JPG

En Lower Washfield, a les afores de Tiverton, hi ha The Mill. Un antic molí totalment restaurat on Roger i Liz Arnold, els propietaris, ens van preparar un sopar tradicional. Un plaer parlar amb ells i compartir un nit tan agradable.

mill1.JPG

Doncs aquest és Roger Arnold:
miil2.JPG

Starter: Home Mde caramelised Onion Tart with cheese toppinp.miil3.JPG

Main course: Local Fresh Trout.

mill5.JPG

All served with a selection of seasonal vegetables, Roast Potatoes and gravy.

mill6.JPG  mill7.JPG

Selection of Home Made Desserts, served with Clotted cream.

mill8.JPG

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *