Skatboy, 15 anys

skatboy1.JPG

De tornada a tgn, i clar, de tornada a la feina. I de pas una agradable sorpresa: l’amic Skatboy commemora els seus 15 anys d’existència amb una edició d’stickers. Trobareu una bosseta de plàstic –d’aquelles que acompanyen els paquets quan es fa un enviament– que conté l’esticker. La bosseta està penjada per diferents llocs de la ciutat. La meva m’esperava a la parada d’autobusos del carrer St Francesc de Tarragona. Skatboy va començar amb adhesius fets a mà amb retolador, després ha fet murals i sobretot plantilles. Actiu per tot el Camp de Tarragona, esperem que continuï treballant amb tanta imaginació i generositat com fins ara.

skatboy2.JPG

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *