Jordi Cerdà a l’AA

cerda2.JPG

Els treballs que els darrers anys ha fet Jordi Cerdà mantenen una gran coherència. Sentit d’humor, un tot de surrealisme, bons coneixements d’història de l’art –i d’història en general–, i bon domini de l’espai expositiu. I una bona dosi de crítica, això que avui és tan difícil de trobar, que es concretra en una visió molt singular del turisme, dels bunkers, dels popes de la cultura…

cerda1.JPG

[A sota el BB examina la vitrina titulada Reliquiari II (25 x 40x 5 cm, 1990), i a dalt Marat-David (300 x 200 cm, 1993), i el comentari del BB: “aquest senyor s’ha fet mal, però amb la ploma, que és molt suau, es curarà”]

[A l’Antic Ajuntament de tgn, carrer major 39, fins el 6 de gener, de dilluns a dissabte de 9 a 19 h, festius de 10 a 15 h]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *