GameArt

laura.jpg

Fa uns dies vaig dinar amb Laura Baigorri –un autèntic plaer– experta en net.art, videoart, cinema documental… i pel que veig ara també experta en game art. El proper dijous donarà una xerrada a Cal Massó de Reus sobre aquest tema, i en un correu ens diu més o menys que és això del game art:

El Game Art és un tipus d’art on els videojocs tenen un paper significatiu en la creació, producció i/o exposició de l’obra d’art. Es tracta d’obres amb capacitat d’adaptació a diferents espais i mitjans: els trobem com típics videojocs per gaudir davant la pantalla de l’ordenador –en DVD, descarregables a través de la xarxa o directament online–, però també exposats com videoinstal·lacions participatives, exhibits com pel·lícules sense possibilitat d’interacció (machinima), o com performances que es desenvolupen en espais interiors i al carrer. Per altra banda, el seu espectre? formal i temàtic abasta una ampla gamma de possibilitats: des de la generació d’entorns abstractes a partir d’imatges sintetitzades, fins la recreació de situacions reals que busquen la nostra reflexió e implicació; passant per tot tipus d’experiències més o menys fantasioses, estressants, presa de consciència, provocatives o subversives.”

[Centre d’Art Cal Massó c/ Pròsper de Bofarull, 7 de Reus tel 977 010 664 – a les 19:00 el dia 11-XII-2008][la imatge ve d’aquí]

Comparteix:
Altacapa

2 Comentaris

  1. Ei, la Laura em va donar classes de Videografía i cine documental a la U.B. fa un munt d’anys… una crack.

    PD encara fuma purets?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *