Notícies inadvertides

fp.jpg

Tòpics del cap d’any. Els d’Informe Setmanal (TV1) en tenen un programa clàssic que repassa les notícies dels darrers 12 mesos, a la mateixa idea s’han aplicat la majoria de canals de TV. La majoria de diaris i revistes en fan una cosa semblant. La revista Foreign Policy, per exemple, acaba de publicar les deu notícies que han passat més inadvertides el 2008, entre les quals hi ha la greu situació bèl·lica a l’Afganistan, l’augment de la producció de coca a Colòmbia, un nou conflicte prop del Darfur, la cooperació armamentista entre els EUA i l’Índia, els passos de Rússia cap a l’Àfrica o el costat negatiu de les plaques solars.

[pescat al bloc carabassa]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *