Amb Jordi Abelló

exode1

exode2

La intervenció que l’artista Jordi Abelló ha fet als antics trulls de la cooperativa del Masroig s’ha basat en posar de manifest –amb un joc d’ombres i petits tocs de carbonet– el que les taques han produït aleatòriament sobre la paret.

Després de la sèrie Dictadors em vaig plantejar pintar els qui menys tenen: la gent que ho deixa tot, creua fronteres i arrisca la vida per un futur millor. […] Posar-me davant de la paret, esperar que la imatge aparegui, resseguir aquesta presència, fer-la avinent a la mirada. Esperar que torni a desaparèixer per sempre més. En la sèrie Exòde he alternat vistes generals amb primers plànols per tal de crear una petita narrativa. Desconec què volen dir i com ho veurà la gent que ho visiti. Després dels tres dies, tornaran a la foscor”  [ressenya en El Punt]

Per la tarda vam podem recórrer la fira del vi de Falset i visitar uns amics a Porrera, que aquests dies celebra la seva festa major.

porrera1

porrera2

Vam sopar a Lo Teatret de Porrera on vam poder saludar al Pare Noel que hi viu allí.

teatret2

teatret3 teatret4

N va demanar potes de porc, les va qualificar amb un notable alt. N és un expert en potes de porc. Ha menjat potes de porc a la majoria de restaurants del Camp de Tarragona, i a altres llocs més allunyats, com Barcelona o Madrid.  També ha menjat potes de porc a Nova York i a Finlàndia. De la majoria de llocs que ha visitat recorda especialment la qualitat de les potes de porc que li van donar.

teatret11

Abans de marxar vam poder ballar a l’envelat del poble. La gent estava molt alegre per què el Barça havia guanyat al Real Madrid.

porrera31

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *