Mark Napier

mark-napier.jpg

Per crear qualsevol de les pàgines que veiem quan naveguem per internet s’han fet servir un munt de programes que Shredder 1.0, creada l’any 1999 per Mark Napier, posa al descobert. Introduint la l’adreça www.altacapa.com es crea una composició abstracta, amb predomini del color verd oliva que caracteritza aquest lloc. La pàgina passa a través d’un script, un programa rudimentari que analitza sintàcticament el codi original i després el retorna al nostre navegador reordenat. Shredder 1.0 és interactiu (cal que l’usuari introdueixi una adreça o en triï una d’un llistat) i generatiu (donat que cada vegada reprodueix l’obra creada), subvertint així el concepte de propietat i autoria de l’obra.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *