Entrada número 100

terra-xarxa.jpg

Avui escric l’entrada 100 en aquest bloc. Segons Technorati, cercador especialitzat en blocs, amb seu a San Francisco (Califòrnia), cada dia es creen 120.000 weblocs. O sigui, tres cada dos segons.  L’any 2005 hi havia 8 milions de blocs, i al març de 2007 hi ha 72 milions. Però pel que es veu l’any 2005 es duplicaba en número cada seis mesos i ara cada any, sembla que  l’augment de blocaires s’ha alentit els derreres mesos segons explica David Sifry, fundador de Technorati ([+] Silicon News). La primera entrada que vaig escriure (Altacapa) era una relació de principis escrita amb il·lusió i molt desconeixement tècnic, crec que en aquets mesos he millorat una mica tècnicament i mantinc intacta la il·lusió del primer dia, i les ganes de fer-ho be simplement per què m’agraden les coses ben fetes. En fi, gràcies als 25 lectors que més o menys em van seguint!

Comparteix:
Altacapa