23
abr.

Paul Auster: Viatges per l’Scriptorium

Escrit per : Altacapa Categoria: Llibres l'any: 2007

viatgesscriptorium1.gif

Paul Auster em recorda a Enrique Vila-Matas, a Roberto Bolaño i a W.G. Sebald, tres escriptors que admiro. Fa el tipus de literatura que m’agrada llegir, on la trama mai és del tipus presentació-nus-desenllaç, i on es barregen biografia i imaginació, ficció i realitat. El protagonista de Viatges per l’Scriptorium és el senyor Blank, qui a vegades em recorda al senyor Altacapa. Clar que el senyor Altacapa em recorda a vegades a mi mateix.

|Paul Auster|Viatges per l’Scriptorium|Barcelona, 2007|Ed. 62|160 pàg.|

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Paul Auster: Viatges per l’Scriptorium"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]