Escandinàvia/1 (Oslo, primeres pases)

oslo1

A Oslo, on hem arribat aquesta tarda, plou i el temps és fresc. Ens hem instal·lat a l’apartament que ocuparem els propers dies –al número 35 d’Huitfeldtsgt–, i després hem fet una passejada fins el port –Aker Brygge– que està aquí aprop.

oslo1_1

Al costat de l’apartament m’he topat amb aquest dibuix de The Crow, un artista una mica gòtic que fa campanya per què es coneguin els problemes que la depressió causa a Noruega. Per aquí també he vist algunes galeries d’art alternatives que caldrà explorar amb calma.

Els mòbils que imperen a primer cop d’ull són l’iphone i el Nokia N95, com a mínim n’he vist uns quants noruecs que tiraven d’ells. Els restaurants són carets, però una ullada al super no ha resultat tan alarmant com esperàvem. I això sí, els taxistes no es pot dir que siguin amables, especialment si viatges amb un bagul, una maleta, una bossa enorme, un cotxet de nena, i diverses bosses de mà… ni prometen sucoses propines et donen un cop de mà.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *