Escandinàvia/6 (Estocolm, primeres pases)

estocolm1_3

Hem arribat a Estocolm a mitja tarda, i després d’instal·lar-nos a l’apartament dels Bescov, que estan a l’Àfrica, ens hem anat a fer un tomb pel centre. Hi havia un munt de cotxes americans dels anys 40 i 50 pels carrers, crec que fan un meeting o algo semblant de cotxes d’època. A les 7, morts de gana, hem entrat en el Jensen’s Bofhus, un restaurant d’anomenada tirant a car on els cambrers, molt estirats, consulten les seves grosses agendes per constatar que no tens taula reservada, llavors et perdonen la vida i permeten que entris al seu local. El restaurant com a tal no està malament del tot, però el menjar jo diria que no compleix amb les expectatives inicials. Potser massa pebre, potser massa sofisticat…

estocolm1_1

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *