Escandinàvia/14 (marxem cap a Finlàndia)

estocolm8_1

Aquesta tarda marxem cap a Finlàndia. Estarem a casa d’en Martí, el nostre amic de Constantí que ens deixa el seu apartament a Lathi, a uns 100 Km al nord de Helsinki. Com que l’apartament està desocupat bona part de l’any, no tindrem connexió a Internet. La idea és deixar la major part de l’equipatge en Lathi, llogar un cotxe i anar cap el nord. Cap a Lapònia. La senyora M, la nostra amfitriona a Lathi, ens  farà de guia i potser ens proporcionarà alguna mena d’accés a Internet. Tot això serà al llarg de la propera setmana. Després volem de Helsinki cap a Bergen (altre cop a Noruega) on visitarem uns amics i anirem a pescar…

Ens posem al dia del correu, mirem les notícies del 3/24 i fins aviat.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *