Super Mario Clouds

super_mario_clouds.gif

Super Mario Clouds (SMC) és, segons el seu creador, Cory Arcangel, una evocació de la seva pròpia adolescència, i la de molts adolescents pirats per la informàtica (que els americans anomenen nerds) que es passaven hores inventant màquines impossibles amb què aconseguir els seus somnis.
En SMC veiem núvols animats (que relacionem amb Super Mario Bros) en forma de grans projeccions digitals, en què els pixelats núvols blancs i grisos circulen per un lluminós cel blau, que podem relacionar amb molts referents artístics i històrics. L’obra, de l’any 2002, s’ha anat actualitzant (hi ha una versió de 2005) i en la web d’Arcangel podem trobar impressions serigrafiades a la venda.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *