Adéle Kindlund

kindlund_pal-bloc

El 25 d’agost de 1880 el senyor P.E. Richardson va entrar a l’ateleir d’Adéle Kindlund en la ciutat sueca de Sundsvall i es va fer aquesta fotografia. El senyor Richardson mira cap a un costat, amb posat seriós, amb un vestit molt elegant. El senyor Richardson té una edat indeterminada, més de cinquanta anys. Potser seixanta. Fer-se una fotografia fa 130 anys era un fet especial i poc habitual. El senyor Richardson segueix una mica rígid les indicacions de la senyora Adéle. Vol enviar aquesta imatge al seu fill o a la seva filla que ha marxat a Amèrica? No ho sabem.

[Adéle Kindlund. P.E. Richardson, 1880. 10,5 x 6,5 cm Fotografia en b/n]

[amb la imatge del senyor Richardson obrim la secció de fotografia de la col·lecció Altacapa]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *