Ranking de blocs en català

conversa.png

Després d’una ullada als rànkings de blocs en català, bàsicament els que publiquen kedume (a partir dels enllaços a Technorati) i alianzo (que abanda de Technorati inclou les cites en altres fonts com ara Menéame), he tret conclusions molt edificants:

— Alianzo  fa un llistat de categories, la primera posició l’ocupen blocs de política, seguit de blocs corporatius i en tercer lloc esportius. De 40 categories, la penúltima és ART.

— Després de visitar alguns blocs del llistat trobo que la majoria parla de temes informàtics.

— Entre tant de bloc no trobo cap dels que jo visito habitualment (com ara “la huella digital” o “sentits” ), en canvi veig vells amics i coneguts, alguns oblidats fa la tira d’anys i als que ha estat un plaer retrobar (que tal Siknus despres de 10 anys?).

Comparteix:
Altacapa

2 Comentaris

  1. Té tela. Jejejeje déu n’hi do!

    Doncs he estat lluny de tarragona força temps, però ara ja torno a estar pel camp.

    Et sonava siknus k has seguit el link? 🙂

  2. Tinc bona memòria per als noms i quan vaig llegir el teu nick ho vaig tenir clar, després quan vaig veure que eres de Botarell i les fotos etc ho vaig tenir clar. Ja tinc idees per copiar del teu bloc, jajajaa (ja parlarem!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *