26
juny

La col·lecció Jean Planque

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions|Galeries d'art/museus l'any: 2007

jean_planque.jpg

Jean Planque (1910-1998) tot i el seu origen pagès i humil, va arribar a ser amic dels grans artistes del segle XX i un dels seus grans col·leccionistes. La seva col·lecció, exposada ara a Tarragona, a la Fundació “La Caixa” (fins el 29 de juliol), ocuparà un museu a Lausana que encara s’està construint. Planque estimava els quadres que tenia a casa seva, i era feliç quan els mirava. Ho puc entendre perfectament, perquè a mi em passa una cosa semblant, com segurament us deu passar a molts de vosaltres, que trobeu en l’art un consol que moltes vegades no trobeu amb les persones.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "La col·lecció Jean Planque"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]