Blocs i blocaires

blogs2006nov_num.png

Moltes vegades em pregunten “com es fa un bloc”, i responc que primer cal ser un blocaire. O sigui, cal visitar blocs, deixar comentaris, buscar informació en cercadors de blocs, etc. Després en tens ganes de tenir el teu propi espai, on expressar el que penses o explicar coses d’algun tema que creus que pot ser interessant pels altres. Jo aconsello començar obrint un bloc de proves en qualsevol dels portals que ho fan gratuïtament, wordpress és una bona opció, però també podeu visitar vilaweb o tinent. Amb un bloc de proves vas practicant com pujar imatges, textos, vídeos, etc. i et fas una idea dels aspectes tècnics, que són molts bàsics i senzills. Hi ha una pila de llocs en Internet on trobar informació i resoldre dubtes, jo vaig consultar blogs_des_de _cero. Quan tens un cert control sobre el que fas pots començar un bloc amb tots els ets i uts. I si tens la sort de tenir un bon amic expert en tot això, com em passa a mi amb Juanjo, que de tant en tant em dóna un cop de mà, doncs encara millor (en el gràfic hi ha l’evolució del número de blocs creats per dia).

Comparteix:
Altacapa

2 Comentaris

  1. Disculpas porque no hablo catalán pero agradecer el hecho de que enlaces mi curso de wordpress.

    Es siempre reconfortarte que tu trabaja valga también a los demás. Sort amb tu blog! (por lo menos lo he intentado 😉

    Gracies!

  2. Siempre recomiendo tu curso de wordpress porque es sencillo para un principiante y te permite profundizar cuando vas dominando el tema, moltes gràcies per llegir aquest bloc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.