Abandonaments

abandonalia

Fa 5 anys Damián Martínez va fundar El Club dels Exploradors dels Llocs Abandonats, els seus membres, com indica el nom del club, es dediquen a explorar llocs abandonats de tot el món. Documenten les visites i fan fotografies. Darrerament van visitar Los Castillejos, en Arbolí. Estan interessats en la solitud, en el silenci, en el buit. Tenen una única norma: “deixa només petjades, agafa només fotografies”, i formen ja un moviment amb representants als 5 continents.

En Granada, Juan de la Cruz López coordina el bloc abandonalia (d’on per cert ve la imatge d’aquesta entrada), on documenta les visites que realitza per tot el món. Mereix una visita.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *