Joanpere Massana a Milà

joan-pere-massana

Joanpere Massana inaugura el 18 de març la seva vuitena  exposició individual a Itàlia a la Galleria Il Torchio – Costantini de Milano. Massana ha estat més d’un any preparant aquest projecte, que juntament amb l’exposició  Un llibre per al Martí, presentat a la Galeria Paqui Delgado de Sant Sadurní d’Anoia recull diferents treballs sobre fusta, paper i quatre instal·lacions. En la passada exposició el crític d’art i filòsof Arnau Puig deia: “Els espais plàstics de Joan Pere Massana tenen tota l’aparença i produeixen la impressió dels murs dels carrer, dels castells, de les barraques, de les cel·les dels  monjos o dels empresonats i de les escorces dels arbres d’arreu del món.: hi són  plasmats i relatats amb minuciositat tot el que succeeix i és important a la vida, i fet, amés, a l’impuls del moment i de la circumstància i amb els mitjans a l’abast, i, si s’hi escau, amb totes les intencions bones i dolentes mentre justifiquin i expressin el motiu i la causa directe i sincera del per què s’ha actuat.[…]” (El relato de la visión, la visión del relato. Catàleg de la Galeria Paqui Delgado, Sant Sadurní d’Anoia)

[ara els agraïments van pel Joanpere Massana per la info]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *