Toni Clos i Xesco Mercé a La Xina ART (avantmatx)

toni-clos-1

Avui inauguren expo a La Xina ART els amics Toni Clos i Xesco Mercé, si esteu per Barcelona no dubteu en treure el cap, jo ho faré de seguida que pugui.

“A diferència d’altres disciplines artístiques, com la música (i molt especialment el Jazz), al món de les arts plàstiques han estat més aviat infreqüents les obres fetes amb més de dues mans. Algunes d’ aquestes han estat de caràcter experimental, en el sentit potser més frívol del terme (car aquest hauria de ser sempre inherent a qualsevol fet artístic realment interessant). Prenem per exemple els cadàvers exquisits dels surrealistes. Altres casos han estat més una col·laboració tècnica que una altra cosa (amb certa incòmoda i, potser, injusta jerarquia d’autoria). Les incursions de Picasso o Miró als territoris de la ceràmica, el tapís o el figurinisme ens valdrien com a mostra. I, òbviament, tenim també les excepcions reglamentàries, aventures de diversa sort i condició, que van des de la performance al matrimoni: Gilbert & Georges, Tinguely i Niki de Saint-Palle, Christo i senyora o els més casolans Arranz Bravo i Bartolozzi.”

[Toni Clos i Xesco Mercé |Anatomia comparada|La Xina A.R.T., Doctor Dou, 4, 08001 Barcelona| fins al 24 d’Abril de 2010|De dimarts a dissabte de 17:30 a 20:30 h]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *