Loop 2010

loop_1

Cap de setmana dedicat al videoart, tocava el Loop, la majoria d’activitats es feien divendres a la tarda i dissabte. De forma simultània, o sigui que calia triar. Les propostes més interessants, com sempre, han estat La Fira i el Media Lounge –a l’hotel Catalonia Ramblas–, la proposta de Fira en les habitacions de l’hotel cada any la trobo millor. Pots parlar amb els galeristes i fins i tot amb els artistes, no es tan cansat com les fires tradicionals (et pots estirar al llit mentre veus les obres), i té el punt de veure vídeo en els lavabos. Això sí, a vegades els canons de llum estaven una mica baixos o mal situats i la circulació de la gent dificultava la visió.

loop_2

Si em calgues triar una galeria i una proposta jo agafaria el treball del suec Lars Arrhenius de la galeria Specta de Copenhaguen.

També cal visitar el centre d’Arts Santa Mònica, on Paul Young ha fet una selecció d’unes 50 peces de videoart que resumeixen les 7 edicions del Loop. Metodologies i tècniques diverses, i treballs al voltant del cos, del paisatge, del caràcter social de l’art o la crítica. Fantàstic el vídeo de Marco Brambilla titulat Civilitzation (Magaplex). L’espai molt ben organitzat i còmode, amb poqueta gent…

loop_3

[Les activitats a l’hotel Catalonia Ramblas gratuïtes prèvia acreditació, el Santa Mònica és gratuït]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *