Anem al parc

park

A la primavera una activitat molt saludable és anar al parc. Als barris semiestructurats de ciutat en què vivim, el parc ha substituït a la plaça. Allí, mentre els nens juguen, les mares i pares parlem del temps, de política, de futbol. Intercanviem receptes per fer cocs i plumcakes o mètodes casolans per eliminar els polls. La canalla es socialitza fora de l’escola i nosaltres també. Sense Internet ni mòbil. Connection to people, que diuen els d’ Slow Movement. Potser la crisi al cap i a la fi ens portarà això: que els ciutadans comencem a estimar el que tenim davant. El que és real, sense somiar anar a waldisnei

Comparteix:
Altacapa

2 Comentaris

  1. Quizás si,los parques se convertiran en las atenienses
    ágoras para por ejemplo hablar de “polls”,aunque se pueden buscar otras posibilidades,planes para timbrear en el futuro,viajes,y claro está lo cotidiano,convivencias,otra vez “polls”,reuniones,”les dones”..”els homes”.Que bonitos los parques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *