Amb Rufino Mesa

mesa_3

Visita a La Comella, a Tarragona, on Rufino Mesa viu, treballa i exposa un bon nombre de projectes escultòrics.

mesa_1

El leitmotiv del treball escultòric realitzat a la Comella per Rufino Mesa és el respecte per l’entorn i els materials amb els que treballa, que es tradueix en una intervenció que podríem considerar com a mínima pel que fa als uns i als altres. El paisatge sobre el que diposita les peces pateix intervencions lleus, i els materials amb els que treballa mostren la seva aparença més natural, en forma de textures, colors, i el treball sobre formes que ens fan intuir la densitat, el pes, i el volum propis del material que sustenta cada peça i que es tradueix en formes allunyades de l’organicitat, mantenint però, una clara diferència amb el món mineral: la desaparició de l’atzar, de la casualitat, de la juxtaposició, i de l’accidentalitat que defineixen el món natural.

mesa_2

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *