Artiga_10

artiga10

El passat divendres va sortir el número 10 d’Artiga, sabeu que porta per subtítol “revista d’art i pensament contemporani” i es distribueix amb El Punt. I en un parell de dies també es podrà descarregar la versió digital aquí.

Trobareu una pàgina on comento les expos més interessants que he vist aquest dos darrers mesos pel Camp de Tarragona. I un article més extens sobre el treball de Joaquim Chancho que es va poder veure al març a Barcelona.

[D’aquí a pocs dies també la podreu recollir als llocs  habituals: museu d’art modern de tarragona, centre de lectura de reus, galeria telax de reus, casa de cultura de la generalitat tarragona, escoles d’art i disseny de reus, tarragona i tortosa, museu d’amposta, galeria toni tàpies barcelona, centre d’informació santa mónica barcelona.]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *