Patrícia Carles: Estic intentant, intentant, estic procurant entendre (ich versuche, versuchend, versuche zu verstehen)

targa_patricia-carles

Patrícia Carles va guanyar el 18è premi Telax de pintura, convocat per la Galeria Antoni Pinyol de Reus. Ara exposa el seu treball Estic intentant, intentant, estic procurant entendre (ich versuche, versuchend, versuche zu verstehen) de forma individual a la mateixa galeria fins el 29 de setembre.

Les obres de Patrícia Carles –aquí coneixíem per formar part del col·lectiu Experiència de la Gratuïtat— exploren la relació que els objectes estableixen amb el seu passat i amb el seu futur. D’on venen i en què es transformaran. Les reflexions que Patrícia Carles ens planteja sobre els objectes es transporten en la ment de l’espectador a la seva pròpia vida. A la seva existència.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *