Aquí dalt, llegint la premsa

cerler_1

cerler_2

Aquí dalt –al cap damunt del Pirineu aragonès– es poden fer moltes coses pel matí…

Quan arriba el cap d’any els diaris s’afanyen a treure especials que resumeixen el bo i millor –o les majors calamitats– de l’any que termina. En El Mundo i en ABC l’apartat d’art consigna les millors expos de l’any i la programació que els museus i fundacions i centres d’art del grand slam tenen previst per al 2012.

En El País seleccionen els 100 millors homes i dones iberoamericans que han marcat 2010. Relacionats amb l’art hi ha:

Elisa Mora (restauradora del Museu del Prado), Lucia González (directora del Museu d’Antioquia, Colòmbia), Ángela de la Cruz (artista galega que viu a Londres i ha estat finalista del Premi Turner), Juana de Aizpuru (galerista), Ana Juan (artista valenciana, premi Nacional d’il·lustració), Isabel Muñoz (fotografa), Doris Salcedo (escultora colombiana), Dora Garcia (artista, representant espanyola en la Biennal de Venècia) i Paula Rego (pintora portuguesa). Bona collita, 9 % dels que han marcat l’any, tot dones…

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *