Emezeta rank

emezeta.jpg

Si vols comprovar com està la salut de la teva pàgina web o el teu bloc, prova amb Emezeta Rank. En la presentació ens diuen que «podrás hacerte una idea de las características de tu página web, sus puntos fuertes y débiles, dónde falla y otras ideas para mejorar en cualquiera de sus aspectos. En cada punto, contiene abuntante información sobre los pasos a seguir para aumentar el éxito en dicho criterio».
Només cal introduir l’URL i en un moment tindràs una radiografia molt completa del seu estat. Els comentaris que fan són senzills i fàcils d’entendre, fins i tot si, com és el meu cas, no ets ni de lluny un expert programador. Treure un 10 sembla impossible, per consolar-te pots veure les notes d’alguns webs i blocs molt coneguts:

• Google.es: 8,8
• El Pais: 8,4
• Microsiervos: 8,3
• Mangas Verdes: 7,3
• Escolar.net: 6,6

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *