Biennal de Venècia 2011

biennal-de-venecia-2011_1

[instal·lació interactiva de Dora Garcia]

Visitar la Biennal de Venècia et permet veure quines són les tendències més importants en el món de l’art. D’acord, això és un tòpic: tornem a començar. Si pensàveu que en el món de l’art ja estava tot inventat heu d’anar a passejar per la Biennal de Venècia. Un altre tòpic. A veure ara: coses que podeu veure a la Biennal de Venècia. Moltes instal·lacions, nous materials, poc videoart, poca pintura, fotografia patxim-patxam. Molta propaganda institucional i turística. Algunes bones idees –tres o quatre molt brillants– i en general un gran desplegament de medis.

.
biennal-de-venecia-2011_2

[el treball de “Norma Jeane” ens convida a jugar amb plastilina]

biennal-de-venecia-2011_3

I si teniu temps (l’acreditació de premsa només és vàlida per 3 dies) passegeu per la ciutat, per carrerons amagats, esperant la tempesta.

biennal-de-venecia-2011_4

biennal-de-venecia-2011_5

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *