19
set.

El grup de Tarragona (1970-1972)

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2011

grup-tgn

Darrers dies per veure l’expo sobre el grup de Tarragona a la Fundació Catalunya Caixa (Carrer Higini Anglès, 5  de tgn). Va ser fundat l’any 1970 per Gonzalo Lindín, Alfonso Parra, Ramon Ferran, Jordi Secall, Mariano Rubio, Luis Moret i Pascual Fort, acompanyats pel pintor Emili Alba i el crític Enric Baixeras. La selecció d’obres és molt acurada: ens permet descobrir artistes que van obrir camí i que ara en general són uns grans desconeguts. El catàleg és un encert, i no us teniu que perdre la projecció que recull entrevistes i fragments de noticiaris de l’època.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "El grup de Tarragona (1970-1972)"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]