Camins, revista de patrimoni cultural de Cambrils

revista-camins-cambrils

El primer diumenge en uns quants mesos que estem a casa. Ordenant papers, llibres, roba, endreçant l’hortet, les joguines, els còmics, revistes, diaris, catàlegs… De tot plegat surten un munt de sorpreses agradables, com Camins revista de patrimoni cultural de Cambrils, que dedica el seu segon número als mestres d’aixa de Cambrils. Una petita meravella amb fotografies i documents històrics, esquemes, entrevistes. Més que una revista podríem dir que és un llibre.

[els agraïments van aquí, amb retràs això sí, per al Gerard Martí —director del Museu d’Història de Cambrils—, que amablement em va enviar un exemplar]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *