Les aventures de Bbcapa, Lupita i Ositu (18)

bbcapa18.jpg

Gru-Gru passa a l’acció. El detector portàtil d’anomalies indica que Bbcapa està molt a prop. Es posa les ulleres res-res i comprovem el canvi que es produeix en el seu aspecte. Primer veiem la famosa samarreta de ratlles, que no és simplement una llicència del dibuixant, o sigui un caprici meu. Es tracta d’una samarreta màgica: qui la porta pot canviar el color del seu cabell. Pot ser ros o morè i si té ganes, per exemple, pel roig. Suposant que tingui pèl i trobi interessant un canvi de color. Les utilitats de la samarreta màgica de ratlles son incomptables, com un altre dia veurem. I després estan les meravelloses ulleres res-res. Només us diré una cosa, amb les ulleres res-res, res sembla el que és.

|Cada setmana – més o menys– un nou capítol|

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *