Escultura/objecte col·lecció Josep Suñol

giacometti

Una ràpida escapa a Barcelona per dinar amb AP que tot just arriba de Califòrnia —on viu— i ens porta un munt de novetats editorials de sudamèrica —per on viatja constantment— de les que ja parlarem un altre dia, i temps just per visitar l’exposició Escultura/objecte que es pot veure els propers mesos a la Fundació Suñol [Paseig de Gràcia, 98 de bcn]. Molt recomanable: una bona selecció de peces dels millors escultors del segle vint i vint-i-u. Hi ha algunes mancances que es poden agrair —alguns dels sobrevalorats BritArtists— i d’altres que en el context de la mostra no són estrictament necessaris. Si passeu per Barcelona no podeu faltar, teniu temps fins setembre.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *