e-plec: tot allò que prodria ser i no és

tarragona

Ja està aquí l’e-plec 2012, amb novetats i un cartell ple cracs, aquí teniu la nota de premsa que m’han enviat els de Laboratori Visual:

III Festival d’Arts Visuals e·plec. Dies 29 de febrer, 1, 2, 3 i 4 de març de 2012, Tarragona

plec és un espai per a la creació experimental en arts visuals a Tarragona. És un recorregut pels processos actuals de recerca, producció i difusió de la creació contemporània, ubicada en la complexitat. plec exerceix la tasca necessària de recopilar, difondre i reflexionar al voltant dels treballs més actuals i notoris en arts visuals a la Catalunya Sud. Encara que, en el marc d’aquesta edició de l’plec, també hem volgut convidar artistes i col·lectius d’altres territoris que ens resulten interessants. La present edició tindrà lloc al que hem anomenat el “Trinagle plec“, configurat pel Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT) en un vèrtex; el local de la Colla Castellera Xiquets de Tarragona, en un altre; i l’estudi de la pintora Marta Balanyà, en el tercer. Tots tres emplaçaments es troben al Carrer Santa Anna, a la Part Alta de Tarragona.

En el programa de la tercera edició del festival, tot i funcionar com un palimpsest, volem prioritzar propostes que incorporin un treball conceptual, amb una dimensió política i social explícita. Sotmesos al reflux de l’omnipresent crisi econòmica, una pregunta que es repeteix en molts àmbits rau en si aquesta crisi és conjuntural o estructural, si representarà un ajust del sistema o un canvi radical del mateix. Prenent aquest enorme interrogant com a punt de partida, des de Laboratori Visual vestim aquest plantejament amb lemes com: “Tranquils tot sortirà segons l’imprevist” i “No patiu, tot sotrirà bé!“. A partir d’aquí, us convidem a un fastuós seguit d’actes: presentacions de projectes, debats, projeccions de fotografies, cinema i vídeo-art, exposicions, concerts, performances, instal·lacions, cercaviles i degustacions (i tot això amb pressupost 0).

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.