Artiga 16

artiga-16

Avui mateix surt el número 16 de la revista Artiga, es distribueix gratuïtament junt amb el diari EL PUNT- AVUI a la demarcació de Tarragona.

[CONTINGUTS|TEMA DE DEBAT: Camp de Tarragona, potencial en cultura i art contemporani. La potència i l’acte. Moviments alternatius, emergents, soterrats, corrents. Tarragona molt més que una ciutat romana. Potencialitats i realitats a la “Capital de la cultura”. EXPOSICIONS: L’eco d’un vídeo domèstic. Jordi Abelló, frenètica activitat. Ester Fabregat, mudar la pell. Present continu. LLIBRES. DESTACATS: Tomàs Palos, Primers Encerts, Joan Fontcuberta, Yazzoo, Art Emergent, Lo Pati d’Amposta, Kenji Yokoyama, Premi Artloft, Antonia del Rio, Àmbits d’intrusió, Boek 861. MIRADA EXTERIOR: Una xarxa i molts embolics. Què m’estàs dient?. Una breu història de la infàmia en la política cultural. ANIVERSARIS: L’emperador del surrealisme, a Tarragona. Joan Miró a Valls. L’edifici del Govern civil, una icona de la modernitat a Tarragona. INICIATIVES: Petits grans projectes: pàrquing, Micro-cicle, E-Plec…]
[COL·LABORADORS: Ane Agirre, Enric Baixeras, Josep Bertran, Esther Canals, Lluís Cilveti, Cèlia del Diego, Màrius Domingo, Carina Filella, Gerard Gil, Albert Macaya, Maria Palau, Jordi París, Víctor del Río, Assumpta Rosés, Antonio Salcedo, Magí Sunyer
Col.laboració especial fotògrafs: Maite Blay i Josep Borrell Garciapons]
[A partir de la setmana següent es podrà trobar als PUNTS DE DISTRIBUCIÓ:
Tarragona:  CA Tarragona Centre d’Art, Museu d’Art Modern, Antiga Audiència, Tinglado 1 Port de Tarragona, Caixaforum Tarragona, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Centre d’Estudis de la Imatge, URV Departament Història de l’Art, Serveis Territorials de Cultura Generalitat.
Reus:  Galeria Artloft, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Centre d’Art Cal Massó, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus
Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre, Escola d’Art ESARDI. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa
Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez – Cambrils: Centre Cultural Municipal]

[En un parell de dies es podrà consultar aquí]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *