L’estatge de l’home, fotografies de la col·lecció Margulies

fundacio-foto-colectania

La Fundació Foto Colectania presenta —comissariada per Régis Durand— una mostra del valuós fons fotogràfic de la col·lecció Martin Z. Marguelies. La mostra té com a tesi a l’home com a constructor i com habitant. Las fotografies seleccionades són excel·lents i representen als millors artistes del segle XX i XXI: des de Walker Evans i Dorothea Lange a Pier Hugo —de qui vam veure una meravellosa exposició a Tarragona fa uns anys—  però el conjunt no funciona al 100%. Costa entendre que ens vol dir el comissari,  cap a on ens vol portar. L’audio guia —no disponible en català— no e spot dir que sigui una gran ajuda.

fundacio-foto-colectania-2

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *