Generació 2012, projectes d’art Caja Madrid

maya-watanabe

Fins al 10 de juny de 2012 es poden veure a Barcelona (Plaça Catalunya, 9) els treballs dels artistes premiats en la convocatòria Generación 2012 que convoca l’obra social de Caixa Madrid: Kristoffer Ardeña, Empar Buxeda, Juanli Carrion, Javier Fresneda, Núria Fuster, Amaya Hernández, Almudena Lobera / Isabel Martínez Abascal, Rubio Infante, Daniel Silvo, Maya Watanabe.

Les obres que hem trobat més interssants han estat la projecció de Maya Watanabe (imatge de dalt), amb un primer minut per recordar.

Les fotografies d’Almudena Lobera i Isabel Martínez Abascal que qüestionen l’autoria i la noció convencional de la propietat de l’obra d’art. El projecte que presenten es diu Portadores, va consistir en fer una sèrie de tatuatges sobre un grups de voluntaris. El procés es va documentar amb dibuixos i fotografies.

lobera-_-martinez-abascal

I les 100 fotografies (18 x 13 cm) de Daniel Silvo, que són enquadraments d’una imatge on apareix un grup d’estudiants sobre l’escenari del teatre Odeon de Paris l’any 1968.  Les imatges estan penjades per sobre de la línea normal de visió.

daniel-silvo

odeon-paris-1968

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *