Accions en l’univers, de David Bestué i Marc Vives, al Caixaforum de BCN

caixaforum-2012

La instal·lació de David Bestué i Marc Vives té un punt d’acció, de casa dels horrors de fira i també de laberint. No és fàcil entendre el que ens volen dir. A mi em va costar, la veritat. Quan li vaig preguntar al BB que li havia semblat, em va dir: “Hi ha coses noves i coses trencades. Però no les han trencat la gent, les han trencat els que ho han fet. Per què han volgut. No fa gràcia ni por, ni res. És el que volien”. Doncs això.

“Accions a l’Univers és una instal·lació que convida a fer un recorregut per diverses sales que permeten un trànsit des de consideracions a l’entorn del que és microscòpic, les partícules i l’interior del propi cos, fins al més general i abstracte, com és l’Univers. Aquesta instal·lació s’engloba en el projecte «Accions», que gira al voltant de la idea d’espai des de diferents aspectes, tant físics com mentals. David Bestué i Marc Vives treballen junts des de l’any 2002. Totes les seves obres tenen en comú un to lúdic que recorda fàcilment l’esperit dadaista. [procedència del text]”

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *