Marcel Duchamp: definició d’art

acudit-maximo-el-pais-15febo7.jpg

Després d’escriure l’entrada d’ahir vaig veure aquesta definició d’art de Duchamp (art és allò que l’artista anomena art), que aprofita Màximo a la pàgina 13 de El País (dijous 15 de febrer) per fer l’acudit.

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

  1. Clar que si, l’art l’ha de definir el propi artista i no algú que et digui “això és art i això no”. De fet em posa malalt com el propis artistes són els que caven la propia tomba de les seves conviccions i llençen la terra damunt l’obra d’altres artistes.

    Això no és bó per a la llibertat creativa, sobretot quan l’art no ha superat les barreres de dubtes com “què és art” o “diferència entre art i artesania” etc… i sense superació no hi ha evolució, convertint-se en un refundit de velles tendències sense aportar rés nou.

    Jo crec que avui en dia l’art és una paròdia de l’art i això li resta credibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *