Lídia Porcar, Crisis Boxes

lidia-porcar-1

El treball de Lídia Porcar (Montcada i Reixac, 1958) evoluciona cap a la contenció material mentre conceptualment adquireix un cert toc superflat en la variant nacional (en la línia antes muerta que sencilla) que el fa molt estimulant.

lidia-porcar-2

En la sèrie Crisis Boxes iniciada l’any 2012 i que vam poder veure fa uns mesos en forma d’instal·lació amb el títol de Retalls (aquí teniu el comentari que vam fer), l’artista elabora propostes amb diferents graus de complexitat conceptual i sovint amb múltiples lectures, acotades a caixes de cartró de mesures reduïdes (4 cm x 14 cm x 12 cm), en el resultat final sempre hi ha alguna cosa que ens sorprèn.

lidia-porcar-3

[Els agraïments van aquí per Lídia per l’enviament]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *