20
març

Discoverprints

Escrit per : Altacapa Categoria: Col·lecció Altacapa l'any: 2013

uwe-berger-discoverprints

Capitanejats per Uwe Berger (d’Antique Prints Berlin) els de Discoverprints han modernitzat el gravat imprimint sobre antics fulls de diccionari (o qualsevol altre full centenari) figures obtingudes de làmines del segle XVIII i XIX. Els resultats són impactants i els  preus sense competència (depenen del format, però no arriben als 30 €).

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Discoverprints"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]