ARCO 08 (Avantmatx)

arco_brasil.jpg 

Després d’intentar comprar passatges per l’AVE a internet, sense èxit, he hagut d’anar a les taquilles de Renfe a fer-me amb els bitllets, i amb una bona estona de cua ho he aconseguit. I ara m’he posat a fullejar el que m’ha arribat d’ARCO aquest any (del 13 al 18 de febrer), que com sempre està en la línia de l’art global i de la fira de les vanitats.
L’amic M m’explica en un correu unes quantes coses d’ARCO i termina recomanant-me que no em perdi l’estand de la Fundació Telefònica on s’exhibeixen les obres guanyadores del concurs internacional art  i vida artificial que promou aquesta fundació, i de la resta que em fixi només en les obres creades al llarg de l’any 2007. 
 arco08.gif

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *