REC’08

logorec08.jpg

Cloenda del Festival de Cinema de Tarragona (REC’08): 6 dies plens de propostes per a tots els paladars. Aquesta tarda no m’he volgut perdre la mostra de curtmetratges fets per gent de casa nostra (de Vimbodí a Roda de Barà, passant per Reus, La Canonja, Tarragona, i baixant fins Tortosa). Un bon amic, l’Angel Octavi Brunet, presentava Esquela d’emergència (15′) . I dos alumnes –bé, exaumnes, o millor dit antics alumnes– presentaven Cada minut una revolució (2′) dirigit per Luísmi Hurtado (amb M. Igual i E. Ortiz). I To Choose (12′) dirigit pel Ricard Canyelles.

També es projectaven:

Anveiled views, A. Sotorra (27’)
Entrenamiento gratuito, D. Solana (9’35’’)
Amparito, M. Pagès (6’)
Metamorfosis, A. March i J. López (20’)
De las relaciones, J. Acebo (25’40’’)

Encara no conec qui ha estat el curt guanyador en la secció “autors de Tarragona”, a mi m’ha agradat força el treball de Luismi Hurtado i el seu equip: ha seguit la fòrmula d’eliminar les coses accessòries.

rec_cloenda.jpg

Una de les activitats més interessants del REC d’aquest any ha estat el Reclanuí, que ha coordinat el Blai Mesa (per cert: un plaer poder-te saludar en persona i felicitats per la feina feta!). Ahir per la nit vaig estar amb l’amic Amadeu (Eo) Anguera, que sempre en recorda els científics que salven el món d’una catàstrofe –formigues, taràntules, meteorits, volcans– en les pel·lícules dels dels anys 50 i 60. L’Amadeu presentava una proposta basada en robots i una acció en la que ell mateix es transformava en un robot, com sempre impagable.

amadeu_rec_2.jpg

amadeu_rec_1.jpg

Comparteix:
Altacapa

4 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *